Anmälan till kursen

  • Röntgenteknik, 3 april 2020

Registrering på fredagen från kl 08:00. Kursen börjar kl 08:30 och pågår till kl 17:00.

  • Hältdiagnostik kursen, 17-18 september 2020

Registrering på torsdagen kl 08:00. Kursen börjar 08:30 och slutar på fredagen kl 16:00.

  • Röntgenkursen, 15-16 oktober 2020
  • CT-kursen, 20-21 november 2020

Röntgen- och CT kurserna börjar med registrering på fredagen från kl 08:00. Kurserna börjar på fredagen kl 08:30 och slutar på lördagen kl 16:00.

Kursavgift per kurs

Röntgenkurs, CT kursen och Hältdiagnostik: 12.700 kr (exkl. moms)

Röntgenteknik: 5.900 kr (exkl.moms)


Känner du behov av att öka din kunskap inom bild- och hältdiagnostik?

Då finns det alla möjligheter att göra det här!

Vad ingår?

en eller två dagars kurs

...innehållande föreläsningar med fokus på bildtolkning och sjukdomstillstånd hos hund och katt med interaktiva moment där ni i grupp tolkar och vi tillsammans diskuterar bilderna.

Allt kursmaterial

...ingår och delas ut vid kursstarten. Rabatterat pris på kommande e-learning inom ditt kursämne.

FantasTISK Kursmiljö

...på Såstaholm Hotell & Konferens eller på nyrenoverade Djursjukhuset Albano. För- och eftermiddagsfika, lunch och 3-rätters middag (för kurser på Såstaholm) ingår i priset.

Betalning och allmänna villkor

Betalning

En faktura skickas till din angivna adress när vi har mottagit din kursanmälan. Fakturan skall betalas inom 30 dagar och ska alltid vara betald före kursstarten. Alla priser är exkl moms.

Boende

Övernattning bokar du direkt med hotellet på telefonnummer 08-510 194 12 eller via mail på konferens@sastaholm.se. Uppge att du ska delta i denna kurs. Kostnaden för boendet betalas direkt till hotellet.

Reservation för ändringar

Kurserna förnyas och förbättras kontinuerligt därför reserverar vi oss för mindre ändringar i kursinnehållet. Vid Force Majeure ansvarar inte Vet Imaging Academy för kursdeltagares kostnader för boende och resa. Vet Imaging Academy förbehåller sig rätten att ställa in kursen vid för lågt deltagarantal eller vid andra oförutsedda händelser som äventyrar kursens kvalitet (såsom föreläsarens sjukdom). Vet Imaging Academy kommer då föreslå ett annat datum för kursen om möjligt. Kursavgiften återbetalas men Vet Imaging Academy står inte för eventuella avbokningskostnader för boende och transport.

AVanmälan

Vid avanmälan fram till 14 dagar före kursstart debiteras 50% av kursavgiften. 14 dagar före och fram till kursstarten debiteras full kursavgift. Vid avanmälan, orsakad av deltagares sjukdom, återbetalas kursavgiften minus en kostnad på 1500 SEK mot uppvisande av läkarintyg. Det finns möjlighet att skicka en kollega om du inte själv kan delta på kursen, detta byte är utan extra kostnad. Ej avbokat boende debiteras deltagaren.

Hantering av personuppgifter

För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi skyddar den information som du anförtror oss med, samt följer de lagar och regler som finns för att skydda din integritet.