Anmälan till kursen

  • Röntgenkursen 18-19 oktober 2019 (Obs fullbokad, men anmäl er gärna så ni hamnar på en väntelista - ej bindande)
  • CT-kursen 15-16 november 2019

Kurserna börjar med registrering på fredagen kl 09:00 och slutar på lördagen kl 16:00

Kursavgift per kurs

12.700 kr (exkl. moms)


Känner du behov av att öka din kunskap inom röntgen eller datortomografi (CT)?

Då finns det alla möjligheter att göra det här!

Vad ingår?

två dagars kurs

...innehållande föreläsningar med fokus på bildtolkning och sjukdomstillstånd hos hund och katt med interaktiva moment där ni i grupp tolkar och vi tillsammans diskuterar bilderna.

Allt kursmaterial

...ingår och delas ut vid kursstarten. Under året fortsätter jag dela bildfall till alla deltagare för långsiktig inlärning.

FantasTISK mat & miljö

...på Såstaholm Hotell & Konferens. En liten oas nära Stockholm som är känd för sina vackra omgivningar och goda mat. För- och eftermiddagsfika, lunch och 3-rätters middag ingår i priset.

Betalning och allmänna villkor

Betalning

En faktura skickas till din angivna adress när vi har mottagit din kursanmälan. Fakturan skall betalas inom 30 dagar och ska alltid vara betald före kursstarten. Alla priser är exkl moms.

Boende

Övernattning bokar du direkt med hotellet på telefonnummer 08-510 194 12 eller via mail på konferens@sastaholm.se. Uppge att du ska delta i denna kurs. Kostnaden för boendet betalas direkt till hotellet.

Reservation för ändringar

Kurserna förnyas och förbättras kontinuerligt därför reserverar vi oss för mindre ändringar i kursinnehållet. Vid Force Majeure ansvarar inte Vet Imaging Academy för kursdeltagares kostnader för boende och resa. Vet Imaging Academy förbehåller sig rätten att ställa in kursen vid för lågt deltagarantal eller vid andra oförutsedda händelser som äventyrar kursens kvalitet (såsom föreläsarens sjukdom). Vet Imaging Academy kommer då föreslå ett annat datum för kursen om möjligt. Kursavgiften återbetalas men Vet Imaging Academy står inte för eventuella avbokningskostnader för boende och transport.

AVanmälan

Vid avanmälan fram till 14 dagar före kursstart debiteras 50% av kursavgiften. 14 dagar före och fram till kursstarten debiteras full kursavgift. Vid avanmälan, orsakad av deltagares sjukdom, återbetalas kursavgiften minus en kostnad på 1500 SEK mot uppvisande av läkarintyg. Det finns möjlighet att skicka en kollega om du inte själv kan delta på kursen, detta byte är utan extra kostnad. Ej avbokat boende debiteras deltagaren.

Hantering av personuppgifter

För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi skyddar den information som du anförtror oss med, samt följer de lagar och regler som finns för att skydda din integritet.